KIRŞEHİR / MERKEZ - Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi

BEYAZ BAYRAĞIMIZI YİNELEDİK VE VE BESLENME DOSTU OKUL OLDUĞUMUZU PERÇİNLEDİK

Okullarımızdaki çocuklarımızın beden ve ruh sağlığını korumak, geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek, öğrencilerimizin hijyenik bir ortamda eğitim-öğretimini sürdürmek, Bakanlığımıza bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarını temizlik ve hijyen konusunda teşvik etmek amacıyla “Beyaz Bayrak”, Beslenme dostu okullar iş birliği ile de okullarımızda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam teşvik edilerek sağlıklı beslenen hareketli yaşam tarzına sahip sağlıklı ve zinde yetiştirilmesi amacıyla “Beslenme Dostu Okullar” Projeleri dahilinde İşbirliği Protokolleri Milli Eğitim Bakanlığımız ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanmıştı.

Okulumuz olarak temizlikte ve sağlıkta marka olduğumuzu yıllardır kanıtlamış olmanın gururuyla belgelerimizi ve bayrağımızı aldık. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

15-06-2017

Yayın: 15.06.2017 - Güncelleme: 15.06.2017 08:39 - Görüntülenme: 99