KIRŞEHİR / MERKEZ - Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi

Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi

Medrese Mah. Kayseri Yolu Üzeri / KIRŞEHİR
Vizyon
Biz; Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişme ve gelişmeye açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az iki yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik, bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Öğrencilerimizin; -Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, -Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, -Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, -Çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, -Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :